MKB lease is de oplossing voor bedrijven

Als werkgever wil je dat je werknemers goed uit de voeten kunnen. Dus als jouw werknemers de deur uit moeten om hun werk te kunnen doen, kun je er maar beter voor zorgen dat ze veilig onderweg gaan. Daarbij is het wel zo fijn als je werknemers in een representatieve auto bij (potentiële) klanten voor de deur komen. Maar hoe regel je dat? Het is algemeen bekend dat werknemers steeds korter in dienst blijven en dan is het aanschaffen van een auto wel een erg dure aangelegenheid. MKB lease is dan dé oplossing. Met MKB lease heb je een nette auto voor het minimum van één maand. En dat contract kun je na die maand ook weer opzeggen of juist verlengen.

MKB lease is goedkoper dan huren

Je zou zeggen dat het huren van een auto voor een maand niet zo duur hoeft te zijn, maar dat valt nog vies tegen. Met MKB lease weet je precies waar je aan toe bent per maand. Je bent een stuk flexibeler dan wanneer je een auto zou gaan huren. Ook is een voordeel van MKB lease dat je, na die eerste maand, nog kunt wisselen van auto. Is de auto te groot of juist te klein? Geen probleem, je kunt 'm gewoon ruilen. Natuurlijk kan dat met een huurauto ook, maar de kosten liggen dan een stuk hoger.

Voordelen van shortlease

De voordelen van shortlease zijn legio. De kosten zijn vooraf per maand volledig duidelijk en je hoeft alleen nog maar te tanken. De rest van de kosten is inbegrepen bij de leaseovereenkomst. Je kunt dan denken aan de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud en eventueel vervangend vervoer bij schade of een ongeluk. Ook is er een haal- en brengservice inbegrepen. Zo verlies je geen kostbare tijd en kun je al binnen een paar dagen gebruik maken van de leaseauto.

Een leaseauto is goed onderhouden

Je kunt, wanneer je op de snelweg rijdt, vaak al zien welke auto's leaseauto's zijn en welke niet. Leaseauto's zien er over het algemeen nettter uit dan auto's in privé bezit. En dat heeft een reden. Als je een leaseauto rijdt, dan krijg je een keurige, perfect onderhouden auto mee en deze ziet er aan de binnen- en buitenkant keurig uit. Een leaserijder zal deze auto net zo netjes willen houden, hij of zij moet er immers mee langs klanten en laat daar een visitekaartje achter. Is een auto vies? Dan geeft dat een heel ander signaal af!

Leave a comment