Hulp gehad van een specialist

Ik ga regelmatig sporten en ik ga meestal wel drie keer in de week naar de sportschool. Vaak ga ik een groot stuk hardlopen of een aantal kilometer fietsen. Maar voor het halteren moet ik naar de sportschool gaan voor zwaardere gewichten. Meestal ga ik met de fiets naar de sportschool, zodat ik al een kleine warming up achter de rug heb en gelijk kan beginnen met de training. Maar toen ik afgelopen maand richting de sportschool wilde gaan, ging het ineens keihard regenen en waaien. Daarom besloot ik om de auto te pakken, zodat ik niet doorweekt op de sportschool zou aankomen. Echter heb ik het die avond niet eens tot de sportschool gered. Onderweg is er wat gebeurd waardoor ik niet heb kunnen trainen. Hieronder zal ik je wat meer vertellen over wat er is voorgevallen.

Ongelukkige botsing

Tijdens mijn rit onderweg naar de sportschool was het hevig aan het regenen. Dat zorgde ervoor dat de wegen erg glad waren en dat je veel minder zicht had op de weg. Ondanks het slechte weer was het nog redelijk druk op de weg. Toen ik nog maar een paar minuten van de sportschool verwijderd was, is er een andere automobilist op de achterkant van mijn auto geklapt. Ik had net voor een oranje stoplicht geremd dat op rood dreigde te gaan en ik was bijna tot stilstand gekomen. Totdat ik opeens een harde klap van achter voelde. De klap was vrij hard en het zorgde ervoor dat de airbags eruit vlogen. Dat was achteraf maar goed ook, want anders was ik met mijn hond op het stuur geklapt. Toch verhielpen de airbags niet alles, want ik voelde een hevige pijn in mijn onderrug. Op het moment dat de andere automobilist naar mij toe kwam, kon ik amper uit mijn auto stappen vanwege de pijn.

Veel last ervan gehad

Nadat we na het ongeluk de schadeformulieren hadden ingevuld, gegevens hadden uitgewisseld en contact hadden opgenomen met de verzekering, heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts. Ik had nog erg veel pijn in mijn onderrug en dat werd met de tijd niet minder. Bij de huisarts kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk een whiplash heb opgelopen. Ik kreeg het advies om veel rust te nemen en om naar een fysiotherapeut te gaan zodat ik kon beginnen met wat oefeningen. De revalidatie heeft mij al met al veel moeite, tijd en geld gekost. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een letselschade specialist, zodat ik professioneel advies op maat krijg wat betreft een schadevergoeding voor het letsel dat ik heb opgelopen.

Leave a comment