epoxy vloer

Een nieuwe vloer in huis. Maar wat voor vloer?

Wordt het tijd voor een nieuwe vloer? Dat kan gebeuren. Maar dan moet je wel altijd goed bedenken wat voor vloer jij eigenlijk wilt hebben. Want waar moet jouw vloer vooral tegen bestendig zijn? Heb je kinderen, dan moet jouw vloer tegen een stootje en tegen knoeien kunnen. Wanneer je al oudere kinderen hebt, of ze zijn misschien al het huis uit, dan is het tijd voor een mooie vloer waar je echt trots op kan zijn. Of ga je liever voor gemak? Het is gehele aan jou, maar je hebt natuurlijk verschillende soorten vloeren om uit te kiezen.

Ga jij voor een gietvloer?

De gietvloeren zie je ook steeds vaker terug komen, en dan eigenlijk ook de epoxy vloer. Een epoxy vloer valt onder de gietvloeren. Hierbij worden de zogenaamde epoxy hars lagen gemaakt die ervoor zorgen dat de vloer extreem hard wordt en goed kan hechten. En deze vloeren zijn ideaal wanneer je eigenlijk kinderen hebt, of wanneer je een eigen bedrijf hebt, en de vloer met tegen een stootje kunnen. Laat de kinderen maar hun gang gaan, want eer dat ze deze vloer kapot hebben gekregen dan hebben ze het allang opgegeven. Want deze vloer is door jouw kleine koters niet kapot te krijgen.

Hout, elegant, klassiek en vooral mooi.

Ga jij toch liever voor een houten vloer die klassiek en elegant is, maar vooral erg mooi is. Dan is het wel goed om te weten dat een houten vloer minder goed tegen een, erg hard, stootje kan en dat wanneer je knoeit je de kans hebt dit te blijven zien. Nou kan je natuurlijk de vloer behandelen waardoor vlekken niet zo snel in het hout trekken. Maar je kan het nooit helemaal voorkomen. Maar dit is een ideale vloer wanneer je bijvoorbeeld oudere kinderen hebt, of geen kinderen of dat ze toevallig al het huis uit zijn. En een houten vloer doet het eigenlijk altijd wel goed en is zeker weten tijdloos en zal daardoor ook nooit vervelen.

Ouderwets en lekker warm.

Eigenlijk zie je dit bijna niet meer terug. Of ja, misschien wel eens bij je opa en oma, maar bijna niemand heeft meer tapijt in zijn huis liggen. En dat heeft natuurlijk ook zijn redenen. Je hebt mega veel keus uit allemaal mooie vloeren, en dan neem je niet zomaar een tapijtje. Zo heeft tapijt ook zijn voordelen, waardoor het altijd wel wat warmer is. Het grootste nadeel is wel dat wanneer je eten of drinken laat vallen, je het bijna niet uit je tapijt krijgt.

Leave a comment