De modetrends van 2020, wat zijn die eigenlijk?

Trends komen en gaan, maar kunnen ook nog wel eens terug komen. Dan is het natuurlijk leuk om ze te gaan volgen. Want wat komt er nou allemaal in de mode dit jaar. Wat is nou helemaal anno 2020. Wij helpen jou een handje. In deze blog kan jij namelijk terug vinden wat jij sowieso kan dragen dit jaar.

Metallic, jij kan vol gaan shinen

We kennen allemaal wel een outfit waar je dol graag in willen shinen. Denk hierbij aan metallic stoffen. De stof trekt van zichzelf natuurlijk al veel bekijks aan, dus een klein beetje zelfvertrouwen heb je wel nodig wanneer je dit draagt. Maar je mag er zijn, dus waarom dan ook niet een beetje opvallen met de outfit? Precies, lekker dragen wat jij wilt. En daar kan een beetje metallic helemaal prima bij.

Een haak werkje zo op zijn tijd

We kennen allemaal wel de bekende kleden bij opa en oma. Die mooi gehaakte. Precies, die kan jij dit jaar gaan dragen. Combineren kan je het met bijna alles wel. Denk aan een mooie jeans of juist op een mooie rok van Hugo Boss. Jij loopt straks met een mooi gehaakt werk door de straten

Kleuren die opvallen horen erbij

Ben jij wel van de felle kleuren? Dan kan dit jaar voor jou niet op. Want dit jaar staan de felle kleuren voor jou in de rij. Je mag helemaal los gaan met de kleuren in jouw kast en jouw garderobe. Hoe meer hoe beter. Geen kleur is gek genoeg en je kan je helemaal uitleven. Dus alle zwarte kledingstukken kan jij laten hangen in jouw kast en je kan kiezen voor die mooie roze kleur die jij zo graag draagt.

Zorg vooral dat je dicht bij jezelf blijft

Dit is misschien wel veel belangrijker dan alle trends bij elkaar en de trends die komen en gaan. Zorg ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. Zelfvertrouwen is goed om te hebben. Wanneer je dat hebt staat elke outfit al tienduizend keer beter natuurlijk. Dus zorg dat je kleding draagt waar jij je fijn in voelt en waar je zelfvertrouwen in hebt. Dat is een erg belangrijk punt.

Dus draag jij het liefst jurken, ga dan op zoek naar jurken waar jij je fijn in voelt. En draag jij het liefst broeken met een leuk shirt of een blouse, dan gaat jouwe zoektocht daarvoor zijn. Blijf bij jezelf, dan maken de trends eigenlijk niets meer uit.

Leave a comment